Nieuws


NIEUWE EIGENAAR FYSIO- EN OEFENTHERAPIE DEN PAPENDIEK

Per 31 december 2018 wordt de maatschap Fysio- en oefentherapie Den Papendiek overgedragen. Dat betekent dat André ter Braak vervroegd met pensioen gaat, Elfriede Goselink blijft wel werkzaam in de praktijk. André en Elfriede dragen de praktijk met veel plezier en vol vertrouwen over aan Bas Bruinewoud, die al enkele jaren werkzaam is in de praktijk.

We willen al onze cliënten, medewerkers, relaties en verwijzers uit Groenlo, Beltrum en omstreken bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking in de afgelopen jaren.

Vrijdag 18 januari 2019 zal er onder het genot van een hapje en drankje een receptie zijn van 16.00 tot 18.00 uur, waar u gelegenheid heeft om afscheid te nemen van André in het gezondheidscentrum Den Papendiek.

Oefentherapie

Met ingang van januari 2019 zal oefentherapeute Katrien Horn stoppen met haar werkzaamheden in Groenlo. Voor haar in de plaats komt Yvet Kranen, die zich onder andere gespecialiseerd heeft in psychosomatische klachten. Yvet heeft haar eigen oefentherapie praktijk in Winterswijk.