Nieuws


EVEN VOORSTELLEN: Sjoerd Miggelbrink


Vanaf 2 mei is Sjoerd Miggelbrink onze nieuwe collega fysiotherapie/ master manuele therapie.
Wij hebben afscheid genomen van Henk Resink en Sjoerd heeft zijn werkzaamheden als manueel therapeut over genomen.
Sjoerd komt uit Eibergen en woont nu in Enschede, hier is hij blijven wonen na de opleiding tot fysiotherapeut, deze heeft hij afgerond in 2013. Vóór de opleiding tot fysiotherapeut heeft Sjoerd de opleiding CIOS Sport en beweging gevolgd, hierdoor heeft hij veel kennis/ervaring met sportgerelateerde klachten. Na de opleiding fysiotherapie heeft hij de opleiding dry needling gevolgd, dus daarvoor kun je nu ook bij onze praktijk terecht. Meer informatie over Dry Needling: /specialisaties/dry-needling

BAS BRUINEWOUD IS BEGONNEN MET OPLEIDING TOT MANUEEL THERAPEUT


Begin februari 2018 is Bas Bruinewoud begonnen met de master Musculoskeletaal (manueel en sport fysiotherapie).

De Master Musculoskeletaal (MMS) is een driejarige deeltijdopleiding met de uitstroomprofielen manuele therapie en sportfysiotherapie. Gezien de sterke relatie tussen de specialismen sportfysiotherapie en manuele therapie is de combinatie van deze twee binnen het onderwijs aantrekkelijk. De tendens dat ze naar elkaar toegroeien, wordt gevoed door maatschappelijke veranderingen en tevens ondersteund door de beroepsverenigingen zoals NVFS en NVMT.

Doordat Bas reeds werkzaam is als fysiotherapeut is hij in staat de kennis meteen in de dagelijkse praktijk toe te passen.

Voor de praktijk betekent dit dat Bas gedurende deze periode op maandag beperkt aanwezig zal zijn.