Logo fysio Den papendiek

Een afspraak maken

U kunt ons de gehele werkdag bereiken om een afspraak te maken. Doorgaans kunt u snel bij ons terecht en wij streven ernaar om dezelfde dag voor u klaar te staan of wanneer het u het beste uitkomt. Wij zijn ook geopend in de avonduren. Onderaan staan onze openingstijden.

Voor administratieve vragen kunt u het beste contact opnemen wanneer onze secretaresse aanwezig is. Dit is op maandag t/m donderdag tussen 08.30 - 12.30 uur.

T: 0544-462492

Directe Toegankelijkheid

U heeft geen verwijsbrief nodig voor uw bezoek aan de fysiotherapeut of oefentherapeut C/M. Alle therapeuten zijn geschoold om bij de eerste intake te screenen of u bij ons aan het juiste adres bent of dat u toch beter contact kunt opnemen met de huisarts. Mocht u het toch prettig vinden om eerst een bezoek aan uw huisarts te brengen dan mag dat natuurlijk altijd.

Behandeling aan huis

Het is ook mogelijk om bij u aan huis of in een instelling zoals een verzorgingstehuis door ons behandeld te worden. Hiervoor is echter wèl een verwijzing van uw huisarts of behandelend medisch specialist noodzakelijk.

Fitness

Wij bieden mogelijkheden tot het gebruik maken van onze oefenzaal voor fitness. Er is dan fysiotherapeutische begeleiding aanwezig. Op dit moment hebben wij groepen op dinsdag- en donderdagavond en op de donderdag ochtend. We hebben de intentie om deze fitness mogelijkheden uit te breiden in de nabije toekomst. heeft u vragen of interesse vraag dan naar de mogelijkheden bij onze therapeuten of de secretaresse.

Een afspraak afzeggen

U kunt tot 24 uur van tevoren uw afspraak afbellen. Buiten kantooruren kunt u uw bericht doorgeven via de voicemail of via de e-mail. Indien u een afspraak te laat afzegt kunt u hiervoor een aparte nota krijgen.